Cenforce 100/150/200:

 

Cenforce tabletten zitten verpakt in een blister van 10 tabletten en zijn krachtige erectietabletten. Elk tablet bevat Sildenafil wat dezelfde werkzame stof is als in kamagra-viagra tabletten. Cenforce is echter sterker om sterker omdat het tablet vanaf 150 een hoge dosering bevat.

 

De werkzame stof Sildenafil optimaliseert de bloedtoevoer naar de penis waardoor mannen met erectiestoornissen toch een optimale seksuele ervaring kunnen hebben. Door de combinatie van Sildenafil en uw eigen seksuele prikkels kunt u gemakkelijk een erectie krijgen en lang behouden. Uit onderzoek is gebleken dat 94% van de mannen die producten met Sildenafil gebruiken GEEN erectiestoornis hebben, maar het puur recreatief gebruiken om langer en vaker achter elkaar van sex te kunnen genieten. De resultaten zijn super en de werking kan wel 6 tot 8 uur aanhouden. 

Cenforce wordt door dezelfde fabrikant als van Vidalista, Centurion Laboratories, geproduceerd die bekend staat om als een kwalitatief famarceut.

 

Voor een optimale werking adviseren wij om voor het gebruik van een Cenforce 200mg tablet geen zware of vetrijke maaltijd te nuttigen. 

 

 

Deze producten niet te combineren alcohol of drugs !

Voor aankoop raadpleeg de bijsluiter voor overige info.

Bijsluiter Sildenafil


Bij elke levering gratis condooms +  🚚  verzending track & tracé  (2850) afhaalpunten

Gratis track & tracé verzending vanaf 10 strippen actie geldig t/m 31-06-2019